Sunday, 16 June 2013

Kelantan Part I (Majlis Kak Lah)

Baru ni aku ada pegi kelantan untuk g majlis kawin
dekat satu kampung di Rantau Panjang
1st time sampai Rantau Panjng
ni kira 2nd time g kelantan.. (kesian betol kau)
Alhamdulillah kawan aku yg sorang ni dah nek pelamin.. huu~
jelessss giler r...  kak lah nek pelamin dulo pada aku.. 
n dia cantik...  >.<

cik lah kawin awal bulan hari tu
tapi aku yg cm xdk masa nak tulis entry n xdk modal sngt nak merepek
jadi tunda punya tunda..
akhirnya menjadi jugak

sampai skng mcm still x percaya cik lah dah kawin...
Tahniah cik lah =')
rasa mcm .. "eh, cik lah dah ada laki??"
"eh, cepat nyer??"
"eh, aku pulak bila??" (ok... tu lebih) ..
hehe~

alhamdulillah again coz everything was going well
kitorang selamt sampai kelantan walaupun macam2 dugaan
Malam akad nikah
.
.
.
.

Waiting
Nikah Session

After Nikah... Cik Lah turn to "Puan Ramlah "..
alhamdulillah...

Majlis Nikah start lepas isyak dekat masjid
jemput org2 terdekat je
malam tu pon lepas mkn2 teros tido..
xdk pon nak amik gmbr dkt pelamin ..
penat kalah tuan rumah taw!! hehe
keesokan harinya baru ada backwoh (kecek kelate cket) ..kiki
tak banyak sngt gmbar sbb masing2 cm letih n bz uruskan benda2 len..
ni je lah antara gmbr yg leh share nyer pon..

Merah noorrr mak ngah..

Aku jadi ala2 flower girl gituuwww.
tolong pegang dress cik lah yg meleret tu..
flower girl sngt kan (gugurli pulak rasanyer) =.="

aku jew x ikut tema.. heeee
kesah??

kau hadooo???
Pas habis kenduri..
dalam lepas asar aku ngn kawan2 gerak pergi rantau panjang 
g cuci2 mata sambil cari jodoh
kikiki~  (will be continue..) 

AMARAN ------> #GambarSamaDenganInstagramSebabMalasEdit =P

Dear Puan Ramlah,
saya harap perkahwinan cik lah kekal serta bahagia hingga ke Syurga
moga ini wasilah terbaik untuk kehidupan yang lebih baik 
amin

"FROM :: Cik Najidah Nawawi "



Thursday, 13 June 2013

Jawatan Kosong KIPSAS, PAHANG


بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




PENGUMUMAN!!! PENGUMUMAN!!! 

sila baca dgn teliti yerrkk.. =)


bagi sapa yang tngh cari kerja boleh lah cuba
al maklumlah.. skng musim bdk IPTA tngh final and tunggu masa nak habis belajar.. 
annddd GRAD!!! 

aku salah sorang termasuk dlm golongan tu..
(tapi thesis x siap2 lagi ..cm mne nak grad)
doakan semua brjln lancar please.. ='(

benda ni pon aku dpt tahu dri kawan senegeriku
#ThisIsPahangDarulMakmur
ceewaahh.... heee~

aku memng teringin jgk nak apply tpi bnyk benda yg dia nak xdk kt aku skng.. 
sijil2 xtw ada kat mane.. 
=.="

so ... sila lah cuba..
kot2 ada rezeki kat situ.. 
sape tahu kan

Ini cara2 nya..



apply lah cpt2 
sbb smpai 21 JUN ni jew..

korang boleh download borang tu dkt ..