Saturday, 8 December 2012

Must Be A Busy Weekend But....

hUhAi Saturday... 

sekejp jew dah weekend balik...
mnggu ni dah masuk mnggu kew 12 utk sem ini.. (kalau x silap) ..
haha~.. selalu x ingt..
sedar2 dah nak final...
tErok!! 
ketuk kepala sendiri skng.. heee .. =DD

ingtkan dah nak masuk mnggu2 last ni.. cm x bnyk keje lah kan..
coz assgment sume dah siap .. n juz ada satu dua jew lagi nak kena present..

Totally wRong!!..
dah nak dekat final nih.. masih ada bnyk keje nak buat n difikirkan..
pEnin..

next week.. aku ada mid test ... MID TEST ok!!!
nak dkt finAl pOng .. still ada mid test... =.="

aDa lAgi 3 sUbjek nak ada mid test..
aDeiyh.... mAlAs kOt!!.. dah lah bnYk giLer nk kene bace......
x hAbis Lagi dNgn pAsAL MID tu..

my lovely "PROPOSAL"
=.="
syukr alhamdulillah.. lepas jumpe penyelia Dr. Wan Fariza.. hee~ .
tAjuk aKU ditErima.. sekali jumpe jew taw... teros time..
sYukur sngt3.... sebab??
haha..
ada antara member yg di bwh penyelian beliau... bape kali jumpe.. tajuk still x time..
(kembang2 hidung  -..- .. )
aku dah boleh strt tulis proposal .. n .. sepattnyer dah kena hantar last week..
tapi .... i dOn't!!..
tErok!!..
aKu sEbenarnyer sTill bLuurr.. baru nak jinak2 kot tngk proposal org... past thesis kat library..
ingtkan boleh siapkan jugak hari jumaat lepas.. tapi kemalasan melebihi segalanya..
pRoposal still in progress
pLease Dr. jgn mArAh sY.. heee~

sEpAtUtnyEr aKu tNgh bErbUsy-busy sKng nih..
sBb bNyk kOt kEna mEmbaca...
anTarA bUku nAk dibElEK dAN dikAji kAndungannyA... =.="

Tak Banyak Mana POngg !!!
tApi dLm kEsibukan yAng kOnon nYer amAt siBuk nih....
sMlm aKu sTill sEmpat pEGi Danau nAK bErEnang2... hAhA~.. rElEase tEntiOn kOt...


bEst!!!