Thursday, 13 December 2012

Keliru Lah Sangat!!!

kadang-kadang hidup ni sngt lah mengelirukan..
apa yang mengelirukan???

~matlamat
~pendapat
~manusia sekeliling
~rasa
~perasaan
~hati
~jantung
~limpa.
dan sebagainya...
haha.. jOke!!! 
okey.. x kelakar... 
but please ... gelak lah sikit..
i'm trying to make u laugh.. =.=" 
xnak gelak??? kEsah plak!!! 
(gangster tone)
huh!! =DD

sometimes... kite bukan just keliru dgn orang atau attitude dorang..
kite pon kdng2 x boleh nak faham dgn apa yang kite rasa n apa yang sebenar yg kita nak..

perasaan yang mengelirukan.. =.=" ???
ok.. cOntohnyerrrrrr.....
simple!!!

ada seseorang yg selalu ambil berat pasal kita..
ajk keluar .. belanja makan..
call selalu.. msj tiap2 hari..
bg sign yg dia cm suke ..
sanggup buat apa2 utk kita

bila dia hilang tetiba..
kita ase kehilangan... n of cos lah kita akan rase somethng yang x kena...
cam rutin harian bertukar kan...
heeee~

boleh dikatakan feel cm rindu cm tu lah kan... heee~
apa yang mengelirukan??

perasaan rindu tu laaahhh....
(aku sndiri tanye..aku sendiri jawab) 
*lempang muka sndiri skng
hahaha~

we don't know ..
if we really miss dia ( gender umum) haha~
orrrrrrrr
we just miss dia punyer attention kat kita... 

x cukup keliru utk korang??? 
kEsAh??? hahaha~
sowi.. joking... heee~


ni lagi satu lagi kekeliruan..  =D

kenapa roomate aku lagi kurus pada aku..
padahal dia makan bnyk pada aku..
hahaha~
Love yOu zATy!!!