Thursday, 1 November 2012

ahlan wa sahlan November

sEkEjap je mAsA bErlALu ..hAri ni dAh 1 November 2012...
it's mean ..aKu adA mAsa dua bUlan lAgi nAK fiNal..
apaaa?? finnaaaallll ???
arrhh... sTresss... 
(bEndA yG pALing x sUke)
All tiMe fiKir pAsAL bUku... pEnAt..
tEtibA aKu jAdi sTudnt yG bAgoih puLak kAn..

"mAsih tErLalu aWaL nAK sTudy"
(aYt yG aKu sElalu gUne nGn kWn )
hAhAhA....

hArAp-hArAP... hAri2 mEndAtAng aKAn lEBih bAik dAN diMudAHkAN sEgAlA uRusAN... aMeenn... 

sMlm --------> 31 OktOber 2012 
oNe oF mY bEstfRiend's bEsdAy tHt kieLah ooi... (her nicK nAme) ..
hehe...
aKu jUst wiSh kAt fB jew... cUz kDit dAh mEMng KEring kOntANg mAsA tuh...
mAKlom lAh lOan pOn dAH sEmakin sUrut
sOwi kiLah... (cm ni kE bEstfRiend???) .. hehe
atLeast aKu wiSh kAn...

aKu jUst bUat cOntiANg-cOntiAng ..
~cKp uTara pLeekkk dAH.. hAhA~


xDK lAh bAgoih sNgt pOn... ^__^


Lau nAK bUat kAd pOn cM lAMbAT jEw nAK sAMpAi kE USIM tu kAN..hehe
aKu jUst bUat bEndA nih (xtAw nak panggil apa) hahaha....
 gUne fOn je....  GO SMS PRO ..
mULa2 sAje nAK hiLangkAn bOsAn...
tETibA dTg iLhAM nAK wAT ni tOk si OOi tu... 
sHe dOes nOt rEspOn yEt..
hOpe dia pUas hAti ...

aKu mAsih dOk fiKir..
hAdiAh aPA nAK bAGi kAt diA..
mEmAnDangkAN bAjet x bApe nAK hAde nih...
hehehe
hOpefUlly jUmpe sOmething kAt cAMerOn tHis wEekend... 
hEhE....

sElAmAt hAri LAhir to Nurul Akilah binti aBd Latif...
mOgA bErjAyA dUnia n aKhirAt 
lOve yOu..



~fRiends tiLL jANnAh~
=')