Monday, 22 October 2012

22.10.2012

Assalamualaikum  warahmatullahiwabarakatuh...

nAmpAK x pAnjANg sAlam tuh...heee... hAi ... rEfEr to mY eNtry titLe " 22.10.2012 ". Ini mErupAkAN tArikh aKu tUlis eNtry nih (even lAgi bape jam n minit nak mAsok 23.12.2012) heeeee.... annnndddd.... pAda tArikh pUaka ni jugalah.. aKu rAsa tEramAt sEriuS nAK bUat bLog... niAt dan hAsrat nak bt bLog tu dah lame acctually.. tpi kmLaSan yG mMbuatkan hAsrat muRniku ini tErgEndALA... hehe..... 

pErAsaaN tiMe nih mEmANg hAppy n cM x cAye aKu dH aDa bLog sENdiRi... pAdAhAL bEndE tu bKnnYer bAgoih nGat pooonngggg !!! mOtiippp lah nak sUke bEria sNgt kAn.... haha... tPi sTill nAK sUke.. xTaw kNpe... mUke aQ  lEbih kUrang cM ni lAh timE tYpe eNtry nih...  

nAmpAk x lEbar nYer tUh!!! hehehe~


hAhAhA.... sTill x tAw mOtiff nAk hAppy sAngAt.. hAhAhA...
bUdak2 bAru nAk up kOt..kan..kann...

eNough dNgn pErAsaan yg hAppy yG x hABis2 lAgi tu...
heeeeeeeeee...
i jUst hOpe ... i aKan tUlis bLog yG bEri pAedah kAt oRang n mAke tHem fUn ...
hOpefUlly... ^___^
(pAdahal xDK sAPe bAce pongg) 
cuKop lAh uTk mLm nih...(pAdahAl kEring idea)  goOd niGht !!